تبلیغات
★★ خونه مادربزرگه★★ - موساکا


خونه ی مادربزرگه هزار تا قصه داره خونه ی مادر بزرگه شادی و غصه داره
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

آمار وبلاگ:





Powered by WebGozar

تبلیغ مجانی
login



Admin Logo themebox

موساکا

نوشته شده توسط:HOSSEIN
یکشنبه 16 خرداد 1389-10:38 ب.ظ

مواد لازم:

بادمجان=۳عدد
گوشت چرخ کرده= ۳۵۰ گرم
فلفل دلمه یی ، هویج ، قارچ خرد شده=به مقدار لازم
پیاز بزرگ= یک عدد
سیر=۲ حبه
سرکه=کمی
رب گوجه= ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم
ریحان تازه خرد شده= کمی‌
تخم مرغ= ۳ عدد
پنیر پیتزا رنده شده=کمی

طرز تهیه:


۱- بادمجان‌ها را سرخ کرده، قارچ‌ها با حرارت بالا سرخ کنید .

۲-فلفل دلمه و هویج خرد شده را جداگانه سرخ کنید.

۳- گوشت و پیاز را با کمی‌ روغن تفت دهید و بعد سیر را اضافه کنید.

۴- رب گوجه را اضافه کرده کمی‌ سرکه و مقدار بسیار کمی‌ آب را نیز به مایه اضافه کنید.

۵-زمانی‌ که سس غلیظ شد ریحان را اضافه می‌کنیم و از روی حرارت بر میداریم .

۶- حالا داخل یک ظرف پیرکس چرب ، یک لایه بادمجان ، یک لایه سس گوشت و سپس یک لایه از سبزیجات را بریزید. روی هر لایه کمی‌ نمک و فلفل بریزید و در آخر تخم مرغ‌های زده شده را بریزید.

۷- روی تخم مرغ ها کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید.

ظرف را به مدت نیمساعت با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا موساکا بپزد و روی پنیر طلایی رنگ شود.



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

What is a heel lift?
دوشنبه 30 مرداد 1396 08:20 ق.ظ
It's not my first time to visit this web page,
i am browsing this web site dailly and take good data from here
every day.
BHW
سه شنبه 22 فروردین 1396 03:26 ب.ظ
Thanks , I have recently been searching for info about this topic for a long time and yours is the greatest I've
came upon till now. However, what about the conclusion? Are you positive in regards to
the supply?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر