تبلیغات
★★ خونه مادربزرگه★★ - موساکا


خونه ی مادربزرگه هزار تا قصه داره خونه ی مادر بزرگه شادی و غصه داره
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

آمار وبلاگ:





Powered by WebGozar

تبلیغ مجانی
login



Admin Logo themebox

موساکا

نوشته شده توسط:HOSSEIN
یکشنبه 16 خرداد 1389-10:38 ب.ظ

مواد لازم:

بادمجان=۳عدد
گوشت چرخ کرده= ۳۵۰ گرم
فلفل دلمه یی ، هویج ، قارچ خرد شده=به مقدار لازم
پیاز بزرگ= یک عدد
سیر=۲ حبه
سرکه=کمی
رب گوجه= ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم
ریحان تازه خرد شده= کمی‌
تخم مرغ= ۳ عدد
پنیر پیتزا رنده شده=کمی

طرز تهیه:


۱- بادمجان‌ها را سرخ کرده، قارچ‌ها با حرارت بالا سرخ کنید .

۲-فلفل دلمه و هویج خرد شده را جداگانه سرخ کنید.

۳- گوشت و پیاز را با کمی‌ روغن تفت دهید و بعد سیر را اضافه کنید.

۴- رب گوجه را اضافه کرده کمی‌ سرکه و مقدار بسیار کمی‌ آب را نیز به مایه اضافه کنید.

۵-زمانی‌ که سس غلیظ شد ریحان را اضافه می‌کنیم و از روی حرارت بر میداریم .

۶- حالا داخل یک ظرف پیرکس چرب ، یک لایه بادمجان ، یک لایه سس گوشت و سپس یک لایه از سبزیجات را بریزید. روی هر لایه کمی‌ نمک و فلفل بریزید و در آخر تخم مرغ‌های زده شده را بریزید.

۷- روی تخم مرغ ها کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید.

ظرف را به مدت نیمساعت با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا موساکا بپزد و روی پنیر طلایی رنگ شود.



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر